Over mij

Cherely Tan

Over CherGoodFood

Hi!

Ik zal mijzelf even voorstellen; ik ben Cherely, 32 jaar oud en geboren en getogen in Delft.

Al vanaf kleins af aan wist ik dat ik cijfers heel erg leuk vind en dat ik hier later iets mee wilde doen. Zo gezegd zo gedaan en inderdaad… ik zit al een tijdje in de finance en heb momenteel een super leuke baan als boekhouder bij OVENDO.

Maar toch had ik het gevoel iets te missen en minder energie te krijgen en hiermee ben ik aan de slag gegaan. Ik kwam erachter dat er meerdere passies in mij schuilen en dat deze graag ook wat aandacht willen. Eén van die passies is: Koken en eten maken en mensen hier blij mee maken. Vandaar mijn sprong in het diepe: ik start mijn eigen bedrijf en ga een dag minder werken als boekhouder.

CherGoodFood staat voor het “sharen”, het delen van goed, lekker eten en drinken, want voor mij staat lekker eten en drinken gelijk aan gezelligheid.

Ik hou niet van het koken met pakjes en zakjes en slechte e-nummers. Deze zul je dus ook niet aantreffen in het eten wat ik klaarmaak. Pure ingrediënten, zonder chemische geur-, smaak- en kleurstoffen.

Ik zal continue nieuwe recepten en concepten blijven uittesten, dus hou vooral mijn website en social media in de gaten als je op de hoogte wilt blijven!

Groetjes,

Cherely

Best verkocht

De populairste cakes, bites & arrangementen

You've just added this product to the cart: