Bestelinformatie

Bestelinformatie CherGoodFood

Bestelling plaatsen

De verwerkingstijd van bestellingen bij CherGoodFood is minimaal 48 uur. Telefonisch bestellen is niet mogelijk. Heb je speciale verzoeken of een hele grote bestelling is het wel raadzaam even vooraf aan je bestelling contact op te nemen met CherGoodFood.

Bestelling ophalen

De bestellingen zijn op te halen in een aangegeven tijdsblok die je aangeeft bij het afrekenen. Mocht je hier achteraf toch van willen afwijken laat dit dan op tijd weten.

De afhaaltijden zijn:

Vrijdag t/m zondag: tussen 12.00 en 17.00

Mocht je een afwijkende levertijd willen, heb je een speciaal verzoek of kan je echt niet ophalen? Stuur me gerust een appje of mailtje om de opties te bespreken, ik ben flexibel!

Bestelling bezorgen

Het is ook mogelijk jouw bestelling te laten bezorgen binnen ongeveer een straal van 25 kilometer van Vlaardingen. Ik kom dan persoonlijk jouw bestelling bezorgen. Zorg dus dat je thuis bent in het aangegeven tijdvak. Dit zijn de kosten:

Binnen Vlaardingen: €9,95
Binnen Schiedam, Pernis, Spaanse polder €12,50
Binnen Delft: €14,95
Binnen Hoogvliet, Maassluis, Portugaal, Maasdijk, de Lier, Schipluiden, Den Hoorn, Rhoon, Delfgauw: €19,95
Binnen Rozenburg, Spijkenisse, Barendrecht, Rotterdam, Berkel en Rodenrijs, Naaldwijk, Pijnacker, Ypenburg, Nootdorp, Wateringen, Rijswijk, Poeldijk, Honselersdijk, Heinenoord, Oud-Beijerland, Nieuw-Beijerland, Zuidland, Heenvliet, Vierpolders : €24,95

Ik bezorg zaterdag en zondag tussen 12.00 en 17.00.

De verzending staat ingesteld per postcode, ik weet nog niet zeker of dit allemaal goed staat. Woon jij binnen 25 kilometer van Vlaardingen en wordt er bij het bestellen aangegeven dat er niet bezorgd kan worden? Stuur mij dan even een berichtje met je postcode dan pas ik het aan!

Bestelling betalen

Betalen kan via iDeal, creditcard, klarna en apple pay.

Allergenen en dieet informatie

Omdat CherGoodFood vanuit haar eigen keuken werkt is het niet mogelijk om allergenen vrij te werken in verband met mogelijke kruisbesmetting. Mocht je een voedingsmiddel liever niet eten kun je dit altijd aangeven in het opmerkingenveld, dan zal ik hier rekening mee houden. Bij elk product staan de bekende allergenen vermeld.

Herroepingsbeleid

Omdat de bestellingen allemaal specifiek voor jou worden gemaakt en vanwege de korte houdbaarheid van de producten, is het niet mogelijk om jouw bestellingen te herroepen bij CherGoodFood. Mocht je de bestelling willen annuleren, is dit alleen mogelijk wanneer CherGoodFood nog geen voorbereidende werkzaamheden heeft gedaan voor jouw bestelling. Neem hiervoor contact op met ons.

Retourbeleid

Vanwege de houdbaarheid van de producten is retourneren bij CherGoodFood niet mogelijk. Dit is alleen mogelijk wanneer er iets mis is met de bestelling. Gelieve binnen 2 uur te na ontvangst van jouw bestelling contact opnemen met CherGoodFood hierover.

Best verkocht

De populairste cakes, bites & arrangementen

You've just added this product to the cart: